
Onko sinunkin joskus tehnyt mieli itsetehtyä pizzaa, mutta haluat vaihtelua tai pohjan tekemiseen ei ole aikaa/aineita? Tällöin iltasi pelastaa simppeli tortillapizza. Tässä reseptissä täytteenä on tonnikala ja kinkku, mutta voit tietenkin täyttää tortillasi miten haluat, vaikkapa lempipitsasi täytteillä.
4 PIZZAA
Ainekset:
Pohja:
4 isokokoista tortillaa
Täyte:
200 g kinkkusuikaleita tai palvikinkkua
2 prk tonnikalaa
1 prk (200 g) ranskankermaa
2 rkl tomaattipyreetä
2/3 ps (n. 100 g) juustoraastetta
Päälle:
250 g kirsikka- tai luumutomaatteja
1/3 ps (n. 50 g) juustoraastetta
pizzamaustetta
Valmistus:
1. Aloita laittamalla uuni päälle 225 °C:een. Laita syötäväksi tarkoitettu määrä tortilloja leivinpaperilla peitetylle pellille.
2. Sekoita keskenään täytteen ainekset. Voit tässä vaiheessa vaihtaa kinkun ja tonnikalan muihin täytteisiin.
3. Levitä seos tortilloille, laita puolitettuja tomaatteja täytteen päälle ja ripottele lopuksi jäljelle jäänyttä juustoraastetta tortilloille.
4. Paista uunissa n. 6-10 minuuttia kunnes tortillat ovat hieman rapeita. Viimeistele kypsät tortillapizzat pizzamausteella.
4. Paista uunissa n. 6-10 minuuttia kunnes tortillat ovat hieman rapeita. Viimeistele kypsät tortillapizzat pizzamausteella.
Vinkit:
- Valmista täyte erikseen, säilö sen hyvin, ja laita täytettä aina paiston yhteydessä syötäväksi tarkoitetuille tortilloille.
Kommentoi: