18.9.16

Nuudelipannu





Laitoin hiljattain merkille, että emme ole saaneet kerättyä vielä kovin montaa Nopeaa reseptiä blogiimme. Tässäpä siis yksi supernopea ruoka josta löytyvät kaikki "Laiskan Opiskelijan Ruokaympyrän" tärkeimmät osta, kuten prosessoitu liha sekä nuudelit.


4 ANNOSTA



Ainekset:

4 x 90 g (pkt) nuudeleita
vettä
1 iso sipuli
4 porkkanaa
1 paprika
n. 20 cm purjoa
2 rkl öljyä
n. 200 g kinkkusuikaleita
2 rkl soijakastiketta
kuivattua persiljaa


Valmistus:

1. Kuori porkkanat ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika sekä purjo.

2. Kuullota kasvispaloja hetki pannulla öljyssä. Jätä ne sitten hautumaan keskilämmöllä noin 3-5 minuuttia. Sekoittele välillä.

3. Keitä tällä välin nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Lisää kinkkusuikaleet pannulle vihannesten joukkoon lämpenemään. Nostele lopuksi kypsät nuudelit ruoan joukkoon.

5. Mausta soijakastikkeella ja persiljalla.


Vinkit:

- Leikkaa kaikki kasvikset valmiiksi, ja laita ne kylmään säilymään. Paista ne aina tarpeen mukaan pannulla ja lisää nuudeleihin, niin saat ruoan ripeästi aikaan.


Kommentoi: