8.5.16

Tortellinisalaatti





Lähes jokainen opiskelija tulee syömään pastaa. Paljon. Pastaa. Ei siis varmaan ole väärin sanoa, että moni on myös kokeillut tortellini-täytepastoja. Pelkkä tortelliineista koostuva ateria on kuitenkin mielestäni vaatimaton, joten meillä on tarjolla simppeli vaihtoehto. Tämä salaatiksi väännetty variaatio on yksi kestosuosikeistamme, ja kokeilemisen arvoinen jokaiselle jota ei fiinisti nimetty rucola pelota.


4 ANNOSTA



Ainekset:

1 paprika
250 g kirsikkatomaatteja
300 g broilerisuikaleita
2 rkl sitruunamehua
öljyä
suolaa
mustapippuria
250 g juusto-tortellineja
2 rkl punaista pestoa
100 g / ruukku rucolaa


Valmistus:

1. Kuutio paprika ja puolita kirsikkatomaatit.

2. Laita broilerisuikaleet kylmälle paistinpannulle. Lorauta niihin sitruunamehua ja sekoittele. Laita levy päälle, ruskista kanat öljyssä ja mausta ne sitten suolalla ja pippurilla.

3. Keitä (vaikkapa samanaikaisesti kanaa paistaessa) pasta pakkauksen ohjeen mukaan, ja sekoita kattilassa sen joukkoon pesto.

4. Yhdistä kaikki aineet ja tarjoile.


Vinkit:

- Tortellinit saat parhaiten pysymään kasassa kun laitat ne kattilaan kiehuvaan veteen, laitat levyn pois päältä, annat niiden hautua kannen alla n. 4-5 minuuttia ja lopuksi kaadat veden pois siivilän läpi.


Kommentoi: