
Mangovaahto on yksi meidän suosikkiherkuistamme, siitä nimittäin
ei tule huono omatunto. Tämä vaahto on nopea ja kevyt jälkiruoka niin arkeen
kuin juhlaan. Siinä käytetään 100%:sta mangososetta ja lisäksi se on erittäin
runsasproteiinista. Treenaajakin voi siis vaihtaa tavanomaisen maitorahkan ja
ananaksen tähän hyvänmielen herkkuun.
Mangovaahto
6 ANNOSTA
Ainekset:
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
5 dl mangososetta
(100%)
n. 1/2 dl sokeria
Valmistus:
1. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi kulhossa. Lisää rahka ja
vatkaa se vaahtoon.
2. Mittaa mukaan sokeria oman maun mukaan. Vatkaa lopuksi kevyesti
mangosose vaahdon joukkoon.
3. Tarjoile jälkiruokakulhoista. Vaahto säilyy jääkaapissa
myös seuraavaan päivään.
Kommentoi: