6 ANNOSTA
Ainekset:
10-12 perunaa
4-5 porkkanaa
2 tomaattia
1 punasipuli
1 paprika
2 pkt (2 x 230 g) chorizomakkaraa
1,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
1 tl kuivattua
rosmariinia
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Valmistus:
1. Pese, kuori ja pilko perunat ja porkkanat. Viipaloi tomaatti, paprika, punasipuli sekä chorizomakkara.
2. Kiehauta vesi kattilassa tai vedenkeittimessä. Kaada vesi, kasvikset ja makkara pataan tai vuokaan.
3. Murenna joukkoon lihaliemikuutio ja mausta. Sekoita ainekset.
4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti, tai kunnes kasvikset ovat tarpeeksi pehmenneitä.
2. Kiehauta vesi kattilassa tai vedenkeittimessä. Kaada vesi, kasvikset ja makkara pataan tai vuokaan.
3. Murenna joukkoon lihaliemikuutio ja mausta. Sekoita ainekset.
4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti, tai kunnes kasvikset ovat tarpeeksi pehmenneitä.
Kommentoi: